help2live.dk - Stories Kirsten og Erling

Stresshåndtering

Samtaleterapi

Gruppeterapi

Diabetes rådgiving

Kranio Sakral terapi

Social Engagement protocol

Terapi for børn med Asperger og ADHD

Udvikling - Helbred - Velvære

Piskesmæld og spændinger forsvandt


Kirsten og Erling fik efter få behandlinger løst problemer med spændinger, piskesmæld og smerter, som lægerne havde fortalt, at de måtte lære at leve med.


Brev fra Kirsten og Erling


Kære Cristine


Da jeg kom til dig første gang, havde jeg haft en blodprop i hjernen.


Da jeg var færdig med genoptræning på Vallø Strand, havde jeg overskud til at komme videre. Jeg havde hørt at Kranie Sakral terapi skulle være godt, og noget måtte gøres. Jeg fik dig anbefalet på det kraftigste Cristine, hvilket min mand og jeg kan bekræfte er sandt.


Cristine uden din behandling føler jeg ikke at jeg nogensinde ville være kommet ud på den anden side som et helt menneske. Jeg græd rigtig meget inden jeg kom i behandling, dette har du fået styr på ved at arbejde rigtigt meget med min psyke.


Da du begyndte behandlingen, havde jeg et stærkt pres over mit hoved, (lægerne havde givet mig nogle stærke piller som jeg ikke kunne tåle.)


Jeg følte det ligesom mine to hjernehalvdele åbnede sig fra hinanden der blev plads deroppe, hvordan det løsnede sig ned igennem ryggen og ud i hele kroppen som var spændt i alle led det var en rigtig god fornemmelse, det er svært at sætte ord på.


Ved næste behandling begyndte jeg at græde, der blev ryddet op i noget gammelt helt tilbage fra min barndom/ungdom og livet igennem.


Det er en befrielse som er svært at sætte ord på. Det er utroligt dejligt at alt den gråd er stoppet. Selvfølgeligt har jeg oplevet at græde men kun normalt næsten ikke.

Jeg skal have en behandling til, som jeg glæder mig til, fremad vil vi stadig gerne have en behandling hver ½ eller ¼ årlig.


Min mand har diabetes 1 som han har haft siden 1960, den er velreguleret men svinger meget i blodsukkeret. Der er jo også sket mange ting omkring ham. Det er ham der hele tiden skulle være den der skulle støtte mig. Min mand deler min opfattelse af din behandling, han har døjet med piskesmæld, hvor lægerne ikke har kunnet hjælpe, efter en behandling var det væk, godt nok dejligt. På grund af sukkersygen har min mand fået en del laser i begge øjne der var nethindeløsning og synet ødelagt på det ene øje, det andet har været forbundet med mange smerter efter en grå stær operation.


De har ikke kunne forklare hvorfor smerterne kom omkring øjet, måske arvæv eller lign. Lægerne sagde at min mand måtte lære at leve med det. Disse smerter er helt væk efter behandling, men kommer af og til, men i mindre omfang.

Cristine vi ønsker dig en god fremtid med dit arbejde, du en dejlig varm pige, dygtig som behandler. Du er en god lytter som vi sætter stor pris på.


Jeg føler, jeg er kommet ud som et helt menneske med hjælp fra dig, vi har ind imellem nogle tunge opgaver der skal løses med en handicappet søn, men der er blevet overskud i hverdagen til at hjælpe samt at vores egen hverdag er rar.


Kærlig hilsen og knus

Kirsten og Erling


Cristine Lotus Søgaard

4000 Roskilde   

telelefon: 3116 2386

mail: cristine@help2live.dk