Om mig

Stresshåndtering

Samtaleterapi

Gruppeterapi

Diabetes rådgiving

Kranio Sakral terapi

Social Engagement protocol

Terapi for børn med Asperger og ADHD

Udvikling - Helbred - Velvære

Behandler med naturvidenskabelig baggrund


Baggrund

Jeg er en af de få behandlere i Danmark, der både har en naturvidenskabelig uddannelse og uddannelse inden for alternativ behandling. Jeg er uddannet laborant og  har sideløbende med mit arbejde indenfor forskning i den pharmaceutiske industri, taget uddannelsen til holitisk massageterapeut og kranio sakralterapeut.  Behandlingsmetoder, jeg personligt har oplevet har stor indvirkning på menneskers helbred og trivsel.

Jeg er endvidere undervist og eksamineret af en læge indenfor anatomi, fysiologi, farmakologi og sygdomslære.


Mine specialer omfatter blandt andet behandling af  stress, kranio sakral terapi og samtaleterapi. Desuden er jeg specialiseret i behandling af børn og unge med udviklingsforstyrrelser som ADHD og Aspberger samt samtaleterapi og rådgivning til forældre til diabetikerbørn.


Jeg er oprindelig uddannet miljøtekniker og har arbejdet i laboratorier både med kvalitetskontrol og produktudvikling og research. Fra 2001 -2009 har jeg  arbejdet med epilepsiforskning i en biofarmaceutisk virksomhed og fra 2013 - 2016 har jeg arbejdet professionelt med diabetes.


Jeg har hele sit liv mærket, at der i naturen findes kræfter, som mennesket ikke helt forstår, og jeg har oplevet, at fokus på berøring, massage og indlevelse fra behandlerens side giver resultater for de patienter, som er blevet opgivet af det traditionelle sundhedssystem. Meget ofte har patienter efter ganske få behandligner oplevet, at de får løst et alvorligt helbredsproblem, som de har måttet leve med i årevis.


Jeg har selv haft behovet for alternativ behandlig helt inde på livet, da min søn fik en kronisk sygdom, som det traditionelle sundhedssystem ikke kunne håndtere. Herefter besluttede jeg mig for selv at tage ansvar og sikre min søns helbredelse og trivsel. Da jeg kunne mærke, jeg selv havde evner som behandler, besluttede jeg mig for at uddanne mig til holistisk massage terapeut og kranie sakral terapeut, hvilket har givet rigtig god mening i forhold til de oplevelser, som jeg selv har haft i min undersøgende tilgang til kroppen og psyken.


I dag har jeg omlagt mit liv til udelukkende at hjælpe mennesker med deres fysiske og psykiske velvære og trivsel, hvilket jeg både gør som behandler hos Help2Live og som coach i professionelle sammenhænge.Uddannelse og kurser

Holistisk massageterapeut fra Køge Zonecollege zcd (382 timers varighed)


Kranio Sakral Terapi basiskursus samt KST 1, 2, 3, 3+, 4, KST børn 0 - 2 år, KST børn 3 - 14 år, KST børn der er anderledes samt KST Nakke og pisksmæld fra Stanley Rosenberg Institutet. 


Bindevævs kurser i "Skulderen og dens relation til overkroppe", "Hofte og bækken" samt "Fod og underben" fra Stanley Rosenberg Instituttet.

Medhjælper på kurset "KST børn der er anderledes",  KST 3 og "Skulderen og dens relation til overkroppen" samt "Her og Nu" kurser fra Stanley Rosenberg Instituttet. (samlet 360 timers varighed).


300 timers kursus i anatomi, fysiologi, pharmakologi og sygdomslære ved Læge Ole Købke.


Soul body Fusion af Jonette Crowley


Reiki healing 1 og 2 fra Anina Simon.


Grundkursus i førstehjælp fra Dansk førstehjælpsråd.


Div. kurser fra Psykiatri Fonden, coaching kurser fra HD Partners, psykologi og ledelses kurser fra det offentlige system.


Eksamineret Kanal, med speciale i "Sjælsrejser" fra "Den Gyldne Sol" 

Cristine Lotus Søgaard

4000 Roskilde   

telelefon: 3116 2386

mail: cristine@help2live.dk


Medlem af "Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark".  www.kraniodanmark.dk