Klientfortællinger

Stresshåndtering

Samtaleterapi

Gruppeterapi

Diabetes rådgiving

Kranio Sakral terapi

Social Engagement protocol

Terapi for børn med Asperger og ADHD

Udvikling - Helbred - Velvære

Det siger klienterne


Mit barn blev roligt og mere socialt

"Allerede ved første behandling gik min søn fra aldrig at kunne sidde stille til at kunne sidde og lege med Lego på gulvet derhjemme. Han begyndte også at vise interesse for, hvordan jeg og hans søskende havde det. Det har han aldrig gjort før."


Mor til 8-årig dreng fra Roskilde med ADHDMine rygproblemer forsvandt fuldstændig

"Jeg havde så store smerter i ryggen, at jeg end ikke kunne snøre mine egne sko. Kiropraktor og fysioterpeuten kunne ikke hjælpe, men efter en behandling hos Cristine forsvandt problemet. Det er helt utroligt, at det kan lade sig gøre efter bare én behandling. Så jeg kommer stadig hos Cristine, hvis jeg får andre problemer med kroppen."


Brandmand fra Roskilde, 65 år.Nu kan jeg løfte min højre arm

"Jeg har været hos neurologer, egen læge, fysioterapeut og forskellige specialister, men ingen kunne finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne løfte min højre arm. Så hørte jeg om Cristine, og allerede efter første behandling forsvandt problemet. Jeg er stadig ret rystet over, at der ikke skulle mere til for at gøre mig rask."


Ekspedient, 43 år, HedehuseneMine smerter i kæben forsvandt

"Måske lyder spændinger i kæben ikke som en alvorlig lidelse, men det er utroligt ubehagligt hele tiden at mærke skæberne er anspændte, og det gør også ondt ind imellem. Fysioterapeuten kunne ikke finde en løsning, og piller hjalp heller ikke. Så jeg var overrasket, da jeg efter bare en enkelt time med Kranio Sakral opnåede fuldstændig afslapning i kæberne og faktisk ikke er kommet mere i klinikken."


Advokat, 52 år, SmørumFik styr på piskesmæld og smerter

"Jeg havde store smerter i hovedet og kroppen efter blodprop i hjernen, og min mand havde smerter efter piskesmæld. Det var helt utroligt som Kranio Sakral terapien hjalp. Begge problemer forsvandt fuldstændig, og vi havde tilsammen kun fire timer, før det var i orden. Siden har vi været hos Cristine mange gange for andre lidelser og har altid følt os hjulpet."


Ægtepar i 60'erne fra Stevns

Du kan læse deres beretning her


Bemærk at klinikken kan formidle kontakt til de nævne klienter.


Cristine Lotus Søgaard

4000 Roskilde   

telelefon: +45   3116 2386

mail: cristine@help2live.dk